lördag 22 december 2012

Upp tidigt

Eller ja...tidigt å tidigt, vaknade 7.30 upp ut och släppte ut hästarna, in och åt frukost. Krafsade runt med tandborsten och gjorde oss klara för att gå loss i affärerna i Nyköping. Här skulle handlas! Håll i hatten gubbar och kärringar ;)

På väg slängde vi in Tyson till M's dotter för vi skulle få ut en rörmokare som skulle dra vatten och fixa till avloppet så vi kan använda vår diskmaskin som vi inte har haft nån förut och eftersom Tyson är som Tyson är tänkte vi att röris skulle få jobba i lugn och ro. Bra med bra kontakter, röris en lördag :)

Handlade mat och julklappar i flygande fläng, hemma igen vid 15-tiden. Packade in och undan varor och klappar sedan bar det ut i skogen för nu måste vi bara hitta en granjä***... som kan barra ner.

Här nånstans går mina vänner...


Det hann visst bli mörkt i år igen... får väl se hur den blir att se
ut i morrn när det är ljust... och fri från all snö

Det har blivit en sport tradition för oss att leta efter gran när mörkret fallit

2 kommentarer:

  1. Jaa, vad sjutton, med lite skit i granen, så blir den kanon!!! Barr lär den säkert lämna efter sig, precis som vanligt. Våran barrade innan den kom innaför dörren :-(
    God Jul min vän
    Kram

    SvaraRadera
  2. hahaha - och sedan kan man ju inte skylla på någon om granen inte är fin, jag menar om man inte ser hur den ser ut i mörkret så vet man ju inte :)
    kramar

    SvaraRadera